Testimoniale

Anul trecut am venit la ”Casuta Veveritelor” cu speranta ca voi gasi cel mai bun loc pentru copilul meu, dupa ce fusesem dezamagita de cateva locuri, cu regim privat deasemeni, din oras. Personalul care l-am gasit la dumneavoastra si bucuria cu care fetita mea mergea in ficare dimineata la gradinita mi-a fost de ajuns sa stiu ca am gasit locul cel mai bun pentru ea. Mare ne-a fost bucuria cand am vazut serbarea de Craciun a micutilor de trei anisori! Au fost extraordinari, iar implicarea educatorilor o vedeam si zi de zi acasa. Nu pot decat sa regret ca a trebuit sa plecam din tara, dar oricand venim pe acasa, trecem cu drag sa ii vedem pe ”copii mei” si pe ”Miss a mea” cum spune cea mica. Este extraordinar sa vezi ca mai sunt oameni carora le pasa si care fac totul cu drag si respect! Multumim!

Ana-Maria Arion - Parinte

La Gradinita “Casuta Veveritelor” am gasit o echipa de profesionisti care a reusit sa creeze un standard inalt pentru educatia copiilor mei.

Popa Ana-Maria - Parinte

Mi-am dorit mai mult pentru copilul meu… La gradinita Casuta Veveritelor am gasit mai mult, am senzatia ca sunt martora la un ritual frumos de crestere si educatie facuta cu dragoste, pricepere si respect. Aici am gasit linistea de care aveam nevoie stiindu-mi copilul departe de mine….

Galusca Ana-Maria - Parinte

In momentul in care copilul meu a ajuns la varsta gradinitei, am cautat un loc care sa indeplineasca cerintele mele legate de curatenie, alimentatie, ingrijire si educatie. Am fost dezamagita de ceea ce am gasit la momentul respectiv, asa ca am luat initiativa de a deschide o gradinita particulara, cu un standard ridicat de profesionalism.

Bianca Paraiac - Cofondator

Gradinita “Casuta Veveritelor” ne-a oferit un loc unde stim ca lasam copiii pe maini sigure, intr-o atmosfera placuta, inconjurati de multa dragoste si atentie. Este un loc in care copiii nostrii merg cu placere si nu obligati.

Sorina Chicus - Parinte